PROSÍM POZOR, Z RODINNÝCH DŮVODŮ MŮŽE NAŠE ODPOVĚĎ NA VAŠE DOTAZY TRVAT V TĚCHTO DNECH O NĚCO DÉLE. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Pošli KARTY dál

Po květnové akci, kdy měli lidé možnost se seznámit s našimi KARTAMI v olomouckých kavárnách, nás napadlo, že by bylo hezké dát i lidem z jiných koutů naší země možnost se s KARTAMI seznámit. Tentokrát ale KARTY nezakotví v kavárnách, ale vydají se do světa. A jak? S vaší pomocí.

V polovině října nabídneme v Olomouci 3 lidem KARTY (putovat tedy budou 3 balíčky KARET). Tito přechodní majitelé si mohou KARTY v klidu a pohodlí domova prohlédnout či zahrát. Mohou si je u sebe ponechat až 1 TÝDEN, pak už se budou KARTY chtít poposunout kus dál. A kam? Nejlépe co nejdál od Olomouce, k někomu, o kom si přechodní majitelé myslí, že se mu budou hodit – ať už je to pár nebo třeba kamarádi, kteří si je chtějí zahrát ve skautu. Naše KARTY jsou totiž výborné i na seznamování ve skupinách, člověk se díky nim dozví spoustu zajímavých věcí.

O co bychom Vás chtěli poprosit?

Pokud se do naší akce zapojíte a nějakým způsobem se do vašich rukou dostanou tyto putovní KARTY, prosím dejte like naší FB stránce a napište pod příspěvek na FB dvě stručné informace: 1. název obce, kde se KARTY díky Vám nacházejí a 2. jak KARTY hodnotíte. Z příspěvků, které na náš FB umístíte, jednou za čas (nechte se překvapit) vybereme jeden, jehož autorovi zašleme jedno balení KARET, aby je mohl mít doma a těšit se z nich trvale. Budeme vybírat z vašich hodnocení - podle toho, které bude výstižné, upřímné a originální. Putování KARET tím ale nekončí – mohou v klidu putovat dál a pokud se akce i KARTY budou líbit i Vám, můžeme vaše příspěvky odměňovat i příští rok.

Naše KARTY se díky Vám dostanou snad i do míst, kam by se třeba nikdy nepodívaly. Dostanou se do rukou někomu, komu prospějí nebo koho inspirují. Chceme touto akcí KARTÁM dopřát trochu dobrodružství – a když budeme vědět, že jsou v dobrých rukou a stále na cestách, budeme mít radost.

Doufám, že se Vám vaše akce bude líbit, my se těšíme už teď.