PROSÍM POZOR, Z RODINNÝCH DŮVODŮ MŮŽE NAŠE ODPOVĚĎ NA VAŠE DOTAZY TRVAT V TĚCHTO DNECH O NĚCO DÉLE. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Milujeme kroužky

Teď v prosinci to bude rok, kdy naše karTY poprvé spatřily světlo světa. Za tu dobu už udělaly první krůčky, podobně jako naše Renatka, která slaví narozeniny ve stejnou dobu.

Za ten jeden, první společný rok jsme moc vděčni a máme radost pokaždé, když si karTY někdo objedná a my mu je s láskou zabalíme a pošleme. Ještě větší radost máme, když nám někdo napíše, jak se mu karTY líbí a jak si díky nim se svým protějškem povídají o tématech, na která by přicházeli jen sporadicky. Pozitivní reakce lidí, ať už snoubenců, mladých manželů nebo od lidí, kteří se práci se snoubenci věnují, nás vedli k tomu, že jsme karTY vydali i ve slovenštině, aby mohly lépe posloužit i našim sousedům.

Doma ve volných chvílích stále přemýšlíme, jak používání karet ještě zpříjemnit a jak karty vylepšit. Nyní jsme se proto rozhodli vám na našem eshopu nabídnout jako doplněk ke kartám i kovové kroužky, které my používáme a milujeme od samého počátku. Hned když přišly první krabičky s kartami, tak jsme jich několik „procvakali“ děrovačkou a navlékli na tento praktický kovový kroužek, aby se nám karTY lépe ukazovali přátelům a všem, kdo si je chtěli prohlédnout. Také v kamenných prodejnách, ve kterých se karTY prodávají, mají vždy jedny ukázkové na kroužku, aby se karTY obchodě nepoztrácely a nedělaly ještě nepořádek. A protože se mnoha lidem tato verze na kroužku líbila, tak máte teď i vy možnost si kroužek pořídit. Přejeme Vám příjemné předvánoční chvíle strávené s vašimi blízkými a třeba i našimi kartami.