PROSÍM POZOR, Z RODINNÝCH DŮVODŮ MŮŽE NAŠE ODPOVĚĎ NA VAŠE DOTAZY TRVAT V TĚCHTO DNECH O NĚCO DÉLE. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Pomozte nám šířit KARTY

Naše KARTY jsou pro nás srdeční záležitostí. Jejich tvorba nám zabrala dva roky a jsme šťastní, že se nám podařilo je zhotovit v tak krásném a odolném balení, jaké mají. Obsahově jsou velmi kvalitní, což dokazují nejen stovky prodaných kusů, ale také Rodinný svaz, který je doporučuje a nabízí snoubencům. 

Protože KARTY jsou součástí naší rodiny, věnujeme jim s láskou hodně času a máme radost vždy, když se objeví nová objednávka. Tu pak s láskou zabalíme a doneseme do Zásilkovny. Protože se však s novým školním rokem rozběhl i kolotoč kroužků a dalších aktivit, které jsou pro naši rodinu důležité, rozhodli jsme se udělat změny v ceně a distribuci KARET. Budeme se snažit motivovat zákazníky i organizace, aby si koupili větší množství KARET najedou a ty pak šířili ve svém okolí. Zajistí si tak pro sebe i své blízké lepší cenu a my balením většího počtu kusů najednou získáme více času, který můžeme věnovat třeba deskovým hrám, které milujeme. Samozřejmě velice rádi zabalíme a pošleme KARTY i jednotlivě, do ceny nyní však zohledníme i čas, který tím strávíme. Děkujeme moc za pochopení.